Auto interieur reiniging

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Auto interieur reiniging

Wilt u het interieur van uw auto grondig laten reinigen? Van gemorste dranken, etensresten of ander vuil, Ekin is gespecialiseerd in een complete auto interieur reiniging. Door onze professionele reinigingsmethode wordt uw auto bevrijd van alle soorten vuil en nare luchtjes. De bekleding wordt niet alleen gereinigd, tevens wordt een vuilbeschermende laag aangebracht om toekomstige vlekken tegen te gaan.

Na onze auto interieur reiniging voelt uw auto van binnen zo goed als nieuw

Zowel leren als stoffen bekleding wordt door ons nauwkeurig schoongemaakt. Ook de binnenkant van de ramen, matten, dorpels, bekerhouders en het dashboard worden verfrist en hygiënisch schoongemaakt. In overleg kunnen we ook alleen de bekleding reinigen of het gehele interieur van uw auto schoonmaken. Zelfs rooklucht en –aanslag kunnen wij verwijderen.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.