Horren

HORREN op maat
In de lente en de zomer wilt u de achterdeur natuurlijk lekker openzetten. Om vervelende muggen en andere insecten buiten de deur te houden, kiest u voor een hordeur! Elke deur is anders, waardoor het verstandig is om een hordeur op maat te laten maken. Horrentotaal is dé specialist op het gebied van hordeuren op maat en zorgt er graag voor dat u geen last meer heeft van vervelende insecten in huis! Maak uw huis deze zomer nog insectenvrij en bestel een vliegendeur bij Horrentotaal.
Uw horren op maat laten maken door EKIN

Een hor voor uw deur naar de achtertuin biedt heel veel voordelen! Zo kunt u genieten van het lekkere weer buiten terwijl u ook zo weer naar binnen kunt lopen om bijvoorbeeld wat te drinken te pakken. In huis kan het ook lekker doorluchten, terwijl de horren ervoor zorgen dat er geen insecten binnenkomen. Ideaal dus! Bij ons vindt u altijd de deurhor die bij uw woning past. Zo kunt u bij ons kiezen uit:

  • Een plissé hordeur. Deze hordeur is geschikt voor iedere deur en is eenvoudig te plaatsen. Deze vliegendeur schuift u gemakkelijk open en dicht zodat u naar binnen en buiten kunt lopen, maar insecten dat niet kunnen.
  • Een plissé hordeur voor een schuifpui Deze vliegendeur is bij uitstek geschikt wanneer u een schuifpui heeft. Deze hordeur schuifpui schuift u namelijk net zo makkelijk als uw schuifpui open en dicht!
  • Een dubbele plissé hordeur. Heeft u een grotere deur naar de achtertuin toe, misschien zelfs openslaande deuren? Dan kunt u kiezen voor een dubbele plissé hordeur. De sluiting van deze vliegendeur zit in het midden, waardoor u makkelijk uw woning in en uit kunt lopen. Met deze hor openslaande deuren houdt u alle insecten buiten de deur!
Hordeur kopen

Wilt u ook graag genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van muggen en vliegen? Bestel dan direct uw vliegendeur bij Horrentotaal! U kunt bij ons terecht voor hordeuren op maat van uitstekende kwaliteit. Wij rekenen altijd een vaste lage prijs en we werken met de beste materialen. We maken uw hordeur precies op maat zodat deze perfect in uw deuropening past.

Een raamhor op maat

Elk raam is anders, daarom kunt u bij Horrentotaal terecht voor raamhorren op maat. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van horren en zorgen altijd voor de beste kwaliteit; daar kunt u van op aan. Bent u het ook beu om een huis vol vliegen te hebben of om ‘s nachts geprikt te worden door muggen? Dan overweegt u waarschijnlijk om een raamhor te kopen. Onze raamhorren op maat zijn de beste oplossing. Zo kunt u toch lekker het raam openzetten, zonder dat u ongenodigde gasten in huis haalt. Een hor voor uw raam heeft meerdere voordelen. Naast dat het vervelende insecten buiten de deur houdt, heeft u de mogelijkheid frisse lucht in uw woning te laten. U kunt bij ons gemakkelijk een raamhor op maat laten maken en deze online bestellen. Welke hor voor uw raam het beste is, hangt af van het soort raam dat u heeft.

 

Voorwaarden

Hoe lang zit er garantie op de hor?

Horrentotaal geeft 2 jaar garantie op het frame en 1 jaar op het gaas 

Mag ik dit product omruilen?

Mag u wettelijk gezien niet omruilen, ook niet als u onverhoopt verkeerd heeft het niet past. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen.

Wordt de hor kant en klaar geleverd?

U hoeft de hor alleen maar uit te pakken en in uw raam te plaatsen, u kunt dus direct genieten van uw aankoop.

Van welk materiaal zijn de inzethorren gemaakt?

De horren worden gemaakt van aluminiumprofielen die onder verstek worden gezaagd. De hor is geheel van aluminium en heeft een zeer luxe uitstraling.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling ook afhalen dit kunt kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Wat zijn horren

Een hor of vliegenraam is een stuk gaas dat voor een raam of deur kan worden geplaatst om insecten, ongedierte en/of eventueel waaiende bladeren buiten te houden, maar wel lucht vrij in of uit te laten stromen. Horren met fijne mazen kunnen ook stuifmeel en andere fijne deeltjes tegenhouden, wat vooral gewenst is voor mensen met hooikoort

EKIN horren biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren, maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui een draaikiepraam.

De natuurlijke manier heeft altijd onze voorkeur. Je tuin of balkon is uiteindelijk je leefomgeving en daar wil je zo gezond mogelijk van genieten. Als u op zoek bent naar horren van een goede, stevige kwaliteit bent u bij EKIN horren aan het juiste adres. Onze producten zijn van sterke materialen.

Dit betekent dat de horren niet kapot kan gaan door bijvoorbeeld een stootje. Zo hoeft u niet om de zoveel tijd uw horren te vervangen.

Onze horren is een perfecte oplossing voor insecten en ongedierte. Het kan uw huis niet binnen als er een hor voor de deur of raam hangt.

Een ander voordeel van de hor is; ventilatie. Een goed geventileerd huis is goed voor uw gezondheid en zorgt voor een goede nachtrust. Vooral in de zomer is het prettig als u uw ramen open kunt gooien zonder dat u last heeft van rondvliegende insecten. Het is zelfs een perfecte oplossing als u last heeft van pollenallergie. Om pollen tegen te gaan kunt u kiezen voor de horren van EKIN want onze horren houden stoffen en pollen buiten.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een adviesgesprek! Vul het formulier in om jouw voorkeur aan te geven. We bellen je dan zo spoedig mogelijk!

Vul het formulier in:
Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.