Gordijnen

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Gordijnen

U wilt graag uw gordijnen een heerlijke frisse geur én uitstraling geven? Zowel delicate als zware stoffen reinigen wij op zorgvuldige wijze. Voorafgaand onderzoeken wij welke behandeling geschikt is voor uw gordijnen.

Dankzij onze snelservice hoeft u uw gordijnen maar even te missen

Wij reinigen vrijwel alle typen gordijnen, zoals vitrages, vouwgordijnen en in-betweens. Een professionele reiniging van uw gordijnen zorgt ervoor dat vuil en vlekken grondig worden aangepakt. Met een speciale behandeling komen de kleuren weer tot leven. Tijdens de reiniging wordt de stof verstevigd zodat deze de originele vorm behoudt. Ook worden uw gordijnen uiteraard gestreken en smetteloos aan u afgeleverd.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.