Diensten

ONZE DIENSTEN
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ervaar de service van Ekin tapijtreiniging. We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten. Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren op het gebied van reiniging en onderhoud.

Tapijtreiniging

Met de zorgvuldige aanpak van Ekin Tapijtreiniging wordt uw tapijt vlekkeloos schoon. Wij reinigen uw tapijt niet alleen zichtbaar, ook huisstofmijt en de kleinste vuildeeltjes worden verwijderd.

Vloerkleedreiniging

Uw vloerkleed wordt met moderne middelen tot in de diepste vezels gereinigd. Wij verwijderen niet alleen het zichtbaar vuil, ook de diepere lagen van uw vloerkleed worden zorgvuldig behandeld.

Karpetreiniging

Met de zorgvuldige aanpak van Ekin Tapijtreiniging wordt uw tapijt vlekkeloos schoon. Wij reinigen uw tapijt niet alleen zichtbaar, ook huisstofmijt en de kleinste vuildeeltjes worden verwijderd.

Trapreiniging

Door veelvuldig gebruik wordt de stoffering op uw trap soms vaal. . Een professionele trapreiniging zorgt ervoor dat de kleuren weer naar boven komen en maakt uw bekleding tevens duurzamer.

Gordijnen

Zowel delicate als zware stoffen reinigen wij op zorgvuldige wijze. Voorafgaand onderzoeken wij welke behandeling geschikt is voor uw gordijnen.
Dankzij onze snelservice hoeft u uw gordijnen maar even te missen

Matrashoezen en dekbedden

Een fris en hygiënisch beddengoed is een voorwaarde voor een goede nachtrust. Gemiddeld brengt men een derde van een leven door in bed. Het is daarom essentieel om hygiënisch schone matrashoezen en dekbedden te hebben.

Auto interieur reiniging

Van gemorste dranken, etensresten of ander vuil, Ekin is gespecialiseerd in een complete auto interieur reiniging. Door onze professionele reinigingsmethode wordt uw auto bevrijd van alle soorten vuil en nare luchtjes.

Horren

Zo kunt u toch lekker het raam openzetten, zonder dat u ongenodigde gasten in huis haalt. Een hor voor uw raam heeft meerdere voordelen. Naast dat het vervelende insecten buiten de deur houdt, heeft u de mogelijkheid frisse lucht in uw woning te laten.

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar +31684 – 999 000.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.