Meubelreiniging

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Meubelreiniging

Uw meubelen worden weer zo goed als nieuw met de efficiënte reiniging van Ekin. Wij reinigen alle soorten stoffen meubels tot in de diepte vezels. Meubels met katoen, acryl, polyester, velours, wol, linnen, zijde of mengstoffen maken wij secuur en grondig schoon. Daarnaast wordt de stof voorzien van een vuilafstotende laag, hierdoor zijn uw meubels beter beschermd tegen vuil.

Meubelreiniging aan huis of op kantoor

Doordat wij uw meubels aan huis of op kantoor reinigen, hoeft u deze niet te missen. Ekin gebruikt hierbij alleen milieuvriendelijke methoden. Dit betekent dat er geen schadelijke dampen vrijkomen tijdens de meubelreiniging. Niet alleen veilig voor uw meubels, maar ook geheel veilig voor mens en dier.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.