Tapijtreiniging

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Tapijtreiniging

Zoekt u een bedrijf dat uw tapijt professioneel reinigt voor een eerlijke prijs? Met de zorgvuldige aanpak van Ekin Tapijtreiniging wordt uw tapijt vlekkeloos schoon. Wij reinigen uw tapijt niet alleen zichtbaar, ook huisstofmijt en de kleinste vuildeeltjes worden verwijderd. Stof en vuildeeltjes leiden tot onhygiënische situaties. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en bovendien oogt uw tapijt hierdoor mat en grauw. Om schade te voorkomen en uw tapijt te laten stralen als nooit te voren, reinigen wij uw tapijt tot in de diepste vezel.

Een zorgvuldige reiniging van elk type tapijt

Wij bieden een passende behandeling voor elk type tapijt. Denk aan het reinigen van handgeknoopte tapijten, sisal tapijten, Perzische tapijten en Berber tapijten.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.