Matrashoezen en dekbedden

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Matrashoezen en dekbedden

Een fris en hygiënisch beddengoed is een voorwaarde voor een goede nachtrust. Gemiddeld brengt men een derde van een leven door in bed. Het is daarom essentieel om hygiënisch schone matrashoezen en dekbedden te hebben.

U kunt gerust slapen in écht hygiënisch schoon en fris beddengoed

 Ekin neemt u de complete zorg voor uw beddengoed uit handen. Onze professionele reinigingsmethoden zorgen voor echt hygiënisch schone slaapproducten. Al uw beddengoed wordt gestoomd en volledig gestreken afgeleverd.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.