Vloerkleedreiniging

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar.

Vloerkleedreiniging

Een zorgvuldige reiniging van elk type tapijt

Uw vloerkleed wordt met moderne middelen tot in de diepste vezels gereinigd. Wij verwijderen niet alleen het zichtbaar vuil, ook de diepere lagen van uw vloerkleed worden zorgvuldig behandeld. Stof en vuil zijn een voedingsbodem voor bacteriën. Hierdoor oogt uw vloerkleed mat en bovendien kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. De vloerkleedreiniging door Ekin haalt de kleur van uw vloerkleed weer naar boven. Uw vloerkleed oogt weer fris én is weer fris.

Vloerkleedreiniging, een schoonmaak- én onderhoudsbeurt ineen

Het reinigen van uw vloerkleed vraagt de nodige zorgvuldigheid. Wij inspecteren uw vloerkleed op vlekken en de staat van de vezels. Vervolgens wordt uw vloerkleed op professionele wijze gereinigd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw vloerkleed op geen enkele wijze wordt aangetast door het schoonmaakproces. In tegendeel onze vloerkleedreiniging is een schoonmaak- en onderhoudsbeurt ineen.

LET OP !

Ekin Schoonmaakbedrijfis niet aansprakelijk voor schade, verkleuring, krimpen en afwijkingen ten aanzien van de kwaliteit.

Elke overeenkomst geschied op eigen risico van de Wederpartij.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.