Over ons

OVER ONS
Ekin Tapijtreiniging Amsterdam zorgt voor hygiëne en frisheid

Ekin levert kwaliteitsoplossingen aan zakelijke klanten én particulieren
Ekin Tapijtreining is een dynamisch en ondernemend reinigingsbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij combineren kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam heeft ruim 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden.

elemen-3.png
Waarom Ekin Tapijtreining?

VOORDELEN OP EEN RIJ!

Gratis advies op locatie ook in het weekend!

Binnen de regio Amsterdam brengen wij kosteloos een intakebezoek. Zo kunnen wij u voorzien van een passend advies en geven wij u een indicatie van de kosten. Wij zijn ook beschikbaar in het weekend! Aarzel niet en neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Professionele behandeling voor elk type tapijt

Zorgvuldige reiniging tot in de diepste vezels

Gratis offerte op locatie

Maatwerk voor zowel zakelijk als particulieren

Gratis ophaal- en bezorgservice

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!

Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in de omgeving van Amsterdam? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Ekin Tapijtreiniging Amsterdam combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of stuur een bericht naar +31684 – 999 000.

Chat openen
1
Snel en persoonlijk contact?
Chat direct met mij en bespreek de mogelijkheden om jouw wensen om te zetten.